Snel een dakdekker bij u ter plaatse in Apeldoorn
24/7 Bereikbaar

Heeft u een hinderlijke beschadiging aan het dak van uw huis? Of heeft u een daklekkage bij uw woning in Apeldoorn? Neem dan direct contact op voor het maken van een afspraak met een dakdekker van Dakdekkersbedrijf Zyan voor een vakkundige dakreparatie. Wij zijn hét adres voor dakreparatie en dakrenovatie. Wij zijn reeds vele jaren werkzaam als dakdekkersbedrijf. We zijn dus op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en toepassingen van de diverse soorten dakbedekkingen zoals bitumen, dakshingles, dakleer en daklood. Voor het leggen, renoveren of reparen van uw dakbedekking in Apeldoorn kijken wij naar de bouwfysische eigenschappen en de windbelasting van uw dak. Maar uw persoonlijke wensen ten aanzien van uw dak staan natuurlijk altijd voorop. Bel ons voor een geheel vrijblijvende offerte!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Waarom kiezen voor Dakdekkersbedrijf Zyan?

  Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanbrengen en repareren van diverse soorten dakbedekking voor uiteenlopende soorten daken en in het oplossen van daklekkages. Wat doen wij zoal? Denk daarbij aan dakbedekkingswerk, isolatiewerkzaamheden, lood- en zinkwerk, reparatiewerk, dakinspecties en onderhoud aan alle typen daken, lichtkoepels en dakkapellen. Waarom dakdekkersbedrijf Zyan?

  • 24/7 bereikbaar bij spoed
  • Geen voorrijkosten
  • Vakkundige dakinspectie’
  • Alleen KOMO gecertificeerde materialen
  • Advies en onderhoud
  • Dakbedekking platte daken en dakreparatie
  • VCA-gecertificeerd
  dakleer branden

  Dakleer branden

  Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van bitumen dakbedekking en het repareren van daken door het branden van dakleer.

  Dak renovatie

  Is het dak van uw woning lek, beschadigd of verouderd? Laat uw dak dan renoveren door onze ervaren dakdekkers!

  daklekkage verhelpen

  Lekkage

  Heeft u last van daklekkage? Wacht niet te lang en neem contact met ons op! Wij zijn 24/7 bereikbaar om uw lekkende dak te herstellen,.

  Dakisolatie

  Dak isolatie

  Wilt u geld besparen op uw energiekosten? Met een goed geïsoleerd huis en dak, bespaart u gegarandeerd flink op op uw energierekening. Wij klaren de klus snel en vakkundig!

  dakinspectie

  Dakinspectie

  Niet is zo vervelend als daklekkage, de verwoestende schade die dat kan aanrichten en alle rompslomp die daarbij komt kijken. Voorkom kosten en maak gebruik van onze dakinspectie!

  Hét adres voor dakbedekking en dakreparatie in Apeldoorn

  Dakdekkersbedrijf Zyan is hét adres voor het kopen, laten leggen, onderhouden en reinigen van uw daken in Apeldoorn. Het aanbrengen en onderhouden van bitumen dakbedekking op platte daken en dakkapellen behoort tot onze specialiteiten. Onze vakmensen voorzien u vooraf altijd van een uitgebreid deskundig advies over een dakreparatie of dakrenovatie in Apeldoorn. Heeft u scheuren in een plat dak of schade aan het complete dak van uw woning? Bij ons kunt u altijd rekenen op de juiste oplossing voor uw situatie met deskundige dakreparatie, dakrenovatie, dakisolatie en natuurlijk regulier dakonderhoud!

  Voorkomen van lekkage met een dakinspectie

  Hoe voorkomt u daklekkage? Maak gebruik van ons aanbod want u kunt een vakkundige dakinspectie aanvragen. U krijgt dan een verslag met een advies over mogelijke dakwerkzaamheden aan uw woning. Maak nu meteen een afspraak voor een dakinspectie door Dakdekkersbedrijf Zyan via het contactformulier op de website, of bel ons even.

  Voordelen van Dakdekkersbedrijf Zyan

  • Advies op maat
  • 24/7 bereikbaar
  • Gecertificeerd door de VCA
  • 15 jaar ervaring
  • Vakkundige dakinspectie

  Direct contact met de dakdekker in Apeldoorn

  Wilt u meer informatie over Dakdekkersbedrijf Zyan? Kunnen wij u meer vertellen over onze diensten als dakdekker? Of wilt u ons direct inschakelen voor uw dakwerkzaamheden of een dakinspectie in Apeldoorn? Bel ons via 06 44 71 13 71, of stuur een e-mail naar contact@dakdekkersbedrijfzyan.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u. Voor een vakkundige dakdekker in Apeldoorn gaat u naar Dakdekkersbedrijf Zyan.