Witte dakbedekking voor plat dak

Door bijvoorbeeld Ultra witte APP Bitumen te kiezen voor uw platte dak, bezorgt u uzelf een paar bijzonder fijne voordelen. Vooral tijdens de bijzonder hete dagen van het jaar.

Houtrot onder plat dak: wat nu?

Heeft u redenen om te denken dat er sprake is van houtrot? Dan is het belangrijk dat er snel gehandeld wordt om mogelijke houtrot te repareren en eventuele verdere schade te beperken.

Lekkage lichtkoepel dak

Lekkage in of bij uw lichtkoepel? Dakdekker Zyan vertelt je alles wat je moet weten en hoe je deze lekkage kunt herkennen.

Plat dak herstellen: hoe gaan wij aan het werk?

Plat dak herstellen? Afhankelijk van het type dak gaat de dakdekker op verschillende manieren te werk. Wij vertellen u er graag meer over.

Daklekkage in je appartement: wat moet je doen?

Lekkage in je appartement kan diverse oorzaken hebben. Wanneer je dak niet alleen van jou is wat moet je dan doen bij daklekkage in een appartement?

Tijdelijke oplossing voor daklekkage: wat moet je doen?

Last van daklekkage en kan de dakdekker niet onmiddellijk ter plaatse komen? Dakdekker Zyan vertelt je wat je kunt doen als tijdelijke daklekkage oplossing terwijl je wacht.

Nieuwe dakbedekking op oude dakbedekking, kan dat?

Is uw huidige dakbedekking in slechte staat? En wilt u nieuwe dakbedekking laten aanbrengen? Het is dan logisch dat u zich afvraagt of u de nieuwe dakbedekking op de oude dakbedekking kunt laten aanbrengen.

Dakbedekking tuinhuisje renoveren

Hoewel tuinhuisjes massaal gebruikt worden voor het opbergen van spullen of het stallen van fietsen, kijken weinig mensen om naar hun tuinhuisje. Ook voor een tuinhuisje is het van belang dat u de staat ervan in de gaten houdt.

Mos op dak verwijderen

Mos op dak verwijderen of laten zitten? Mos op je dak kan over tijd de kwaliteit van uw dak aantasten en lekkages veroorzaken. Dakdekker Zyan vertelt wat je kunt doen.

Dakbedekking schuur vernieuwen

Is de dakbedekking op uw schuur aan vervanging toe? Dakdekker Zyan vertelt wat er komt kijken bij het vernieuwen van uw dakbedekking en welke mogelijkheden er zijn.

Plat dak opnieuw bedekken: wat is er mogelijk?

Plat dak opnieuw laten bedekken? Dakdekker Zyan vertelt u wat u kunt verwachten en welke mogelijkheden er zijn.

Dakbedekking overkapping vervangen

Wanneer is de dakbedekking van uw overkapping aan vervanging toe? De overkapping voor uw veranda in de tuin is natuurlijk een fijne aanvulling op het wooncomfort van uw woning. De overkapping biedt beschutting tegen zon en regen, en is de plek waar u buiten heerlijk kunt ontspannen en genieten van de frisse lucht. Maar na [...]

Wanneer moet de dakbedekking van uw dakkapel vervangen worden?

Wist u dat het dakleer van dakkapellen na zo’n 15 jaar aan vervanging toe is? Lees hier hoe u de staat van uw dakkapel kunt controleren en wat dakdekker Zyan voor uw kan betekenen.

Stappenplan daklekkage

Last van daklekkage? Geen paniek! Lees ons uitgebreide stappenplan bij daklekkage en schakel een professional in om uw dak te herstellen.

Voordelen van dak laten isoleren

Denkt u eraan uw dak te laten isoleren? Wij vertellen u graag over de voordelen van dak laten isoleren en de nadelen als u dit lang niet doet.

Welke dakbedekking voor plat dak?

Wilt u een plat dak laten renoveren? Wij vertellen uw welke dakbedekking voor platte daken geschikt is en welke voordelen elk soort dakbedekking heeft.

Waarom grind op plat dak?

Waarom ziet u soms grind op een plat dak? U heeft het vast al een keertje voorbij zien komen: grind op een plat dak. Op sommige daken zien we het veel en op sommige daken helemaal niet. Hoe komt dat? Wat is de bedoeling van grind op een plat dak? Waarom hebben sommige platte daken […]

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Check of uw dak geschikt is voor zonnepanelen Steeds meer daken worden voorzien van zonnepanelen. Dat is logisch, want met zonnepanelen bent u minder afhankelijk van energieleveranciers. U wekt zelf duurzame groene stroom op die altijd beschikbaar is. Hiermee kunt u geld besparen en verdienen. En dat terwijl de waarde van uw woning ook nog [...]

Wanneer is het nodig om een bitumen dak te vervangen?

Wanneer een bitumen dak vervangen? Extreme kou, neerslag en uv-straling. Het bitumen dak van uw huis of schuur heeft door de jaren heen heel wat te verduren. Goed onderhoud is daarom noodzakelijk. Hoewel een bitumen dak sterk is en een lange levensduur heeft, is het belangrijk om het tijdig te vervangen. Maar hoe weet u [...]

Plat dak isoleren buitenkant

Plat dak isoleren buitenkant - Alles wat u moet weten Plat dak isoleren? Dat doet u het beste vanaf de buitenkant. Zodra u een plat dak isoleert vanaf de binnenkant, loopt u het risico op dakrot en diverse vochtproblemen. Er wordt om deze redenen dus vaak gekozen om een plat dak te isoleren vanaf de [...]