Vakkundige dakreparatie? Dakdekkersbedrijf Zyan

Is het dak van uw woning lek, beschadigd of verouderd? Laat uw dak renoveren door de vakmensen van dakdekkersbedrijf Zyan. Voor dakrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Als dakdekkersbedrijf hebben wij al vele jaren ervaring in dak renoveren en het herstellen van een dak bij een lekkage. Als dakdekkers zijn we uitstekend op de hoogte van de diverse soorten dakbedekkingen, zoals bitumen, dakshingles, dakleer en daklood, die bij dakrenovatie aan de orde zijn. Voor het renoveren van het dak van uw woning en de dakbedekking kijken wij naar de bouwfysische eigenschappen, de windbelasting, maar natuurlijk ook naar wat uw persoonlijke wensen zijn. Wij stellen graag een offerte voor dakrenovatie voor u op. U kunt ons bellen voor het een afspraak om om uw dak te renoveren via 06 44 71 13 71

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Voordelig uw dak renoveren

  Dakdekker Zyan is al vele jaren gespecialiseerd in het voordelig aanleggen en renoveren van verschillende soorten daken en het oplossen van lekkages. Wij voeren dakbedekkingswerk, isolatiewerkzaamheden, lood- en zinkwerk, reparatiewerk, controles en onderhoud uit aan alle typen (platte) daken, lichtkoepels en dakkapellen. Waarom kiezen onze klanten voor de dakrenovatie van Zyan?

  • 24/7 bereikbaar bij spoed
  • Vakkundige dakinspectie
  • Alleen KOMO gecertificeerde materialen
  • Advies en onderhoud
  • Dakbedekking voor platte daken en dakreparatie
  • VCA-gecertificeerd

  Onze werkwijze bij dakrenovatie

  Dakleer of bitumen is een sterk materiaal dat zeer geschikt is als dakbedekking van platte daken. U kunt er bijvoorbeeld het dak van een aanbouw of serre mee laten bedekken. Op een plat dak wilt u natuurlijk geen lekkage hebben. U kunt ons uw dakbedekking voor uw plat dak laten aanleggen. Slechte dakbedekking of daklekkage kan uw dak aantasten. Probeert dat te allen tijde te voorkomen. Wij kunnen tijdig uw dak renoveren wanneer we zien dat uw dak zijn laatste levensjaren bereikt heeft. Tijdens een dakinspectie adviseren wij u over een gedeeltelijke of complete dakrenovatie. We geven een overzicht van de huidige staat van uw dak en dakbedekking. Indien nodig adviseren wij u ook over het aanvragen van een vergunning bij uw gemeente voor een klus van grotere omvang, wat dakrenovatie kan zijn.

  Dakrenovatie laten uitvoeren door Zyan

  Bel Dakdekkersbedrijf Zyan voor dakrenovatie

  Wilt u meer weten over uw dak renoveren door Dakdekkersbedrijf Zyan? Of wilt u onze dakdekkers direct inschakelen voor dakrenovatie bij u thuis? Bel ons via 06 44 71 13 71, of stuur een e-mail naar contact@dakdekkersbedrijfzyan.nlU kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u. Voor betrouwbaar en vakkundig dak renoveren gaat u naar Dakdekkersbedrijf Zyan.