Vakkundige dakreparatie? Dakdekkersbedrijf Zyan

Is het dak van uw woning lek of beschadigd? Laat uw dak repareren door de vakmensen van dakdekkersbedrijf Zyan. Voor dakreparatie en dakrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben als dakdekkersbedrijf jarenlange ervaring in dakreparatie en het herstellen van een dak bij een lekkage. Uiteraard zijn wij als dakdekkers uitstekend op de hoogte van de diverse soorten dakbedekkingen zoals bitumen, dakshingles, dakleer en daklood, en de toepassingen daarvan. Voor dakrenovatie of reparatie van uw dakbedekking kijken wij naar de bouwfysische eigenschappen, de windbelasting, maar natuurlijk ook naar wat uw wensen zijn. Wij stellen graag een offerte voor u op! U kunt ons 24/7 bellen om uw dak te repareren via 06 44 71 13 71

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Voordelig uw dak repareren

  Dakdekker Zyan is al vele jaren gespecialiseerd in het voordelig aanleggen en repareren van diverse soorten dakbedekking voor veel soorten daken, en het oplossen van lekkages. Wij voeren dakbedekkingswerk, isolatiewerkzaamheden, lood- en zinkwerk, reparatiewerk, controles en onderhoud uit aan alle typen platte daken, lichtkoepels en dakkapellen. Waarom kiezen onze klanten voor de dakservice van Zyan?

  • 24/7 bereikbaar bij spoed
  • Vakkundige dakinspectie
  • Alleen KOMO gecertificeerde materialen
  • Advies en onderhoud
  • Dakbedekking voor platte daken en dakreparatie
  • VCA-gecertificeerd

  Onze werkwijze bij dak repareren

  Dakleer of bitumen is een sterk materiaal dat zeer geschikt is als dakbedekking van platte daken. U kunt er bijvoorbeeld het dak van een aanbouw of serre mee laten bedekken. Op een plat dak wilt u natuurlijk liever geen lekkage hebben. U kunt ons uw dakbedekking voor uw plat dak laten aanleggen. Mocht er onverhoopt toch een lekkage optreden, dan kunt u ons dag en nacht bellen om uw dak te repareren. Wij repareren de dakbedekking, zodat u gegarandeerd geen last meer heeft van een daklekkage. Wanneer uw dak zijn laatste levensjaren bereikt heeft, kunnen wij u adviseren over een gedeeltelijke of complete dakreparatie. Wij geven een overzicht van de huidige staat van uw dak en dakbedekking. Indien nodig adviseren wij u ook over het aanvragen van een vergunning bij uw gemeente voor een klus van grotere omvang.

  Bel Dakdekkersbedrijf Zyan 24/7 voor dakreparatie

  Wilt u meer weten over Dakdekkersbedrijf Zyan? Wilt u meer informatie over hoe wij uw dak repareren? Of wilt u onze dakdekkers direct inschakelen voor dakreparatie? Bel ons 24/7 via 06 44 71 13 71, of stuur een e-mail naar contact@dakdekkersbedrijfzyan.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u. Voor betrouwbaar en vakkundig dak repareren gaat u naar Dakdekkersbedrijf Zyan.