Snel een dakdekker bij u ter plaatse in Voorthuizen
24/7 Bereikbaar

Losse dakpannen op uw dak, dakleer beschadigd of een daklekkage bij uw woning in Voorthuizen? Neem dan snel contact op met Dakdekkersbedrijf Zyan. Wij helpen u van uw dakproblemen af met een snelle en vakkundige dakreparatie en dakrenovatie in Voorthuizen. We werken in deze regio al vele jaren het deskundig dakdekkersbedrijf dat iedereen weet te vinden. Wij verwerken diverse soorten dakbedekkingen, zoals bitumen, dakpannen, dakshingles, dakleer en daklood. Voor het leggen, renoveren of reparen van uw dakbedekking in Voorthuizen inspecteren wij altijd eerst de bouwfysische eigenschappen en de windbelasting van uw dak. Daarnaast staan bij onze dakwerkzaamheden natuurlijk altijd ook uw persoonlijke wensen wat betreft het dak van uw woning voorop! Bel ons voor een vrijblijvende offerte of een gratis dakinspectie!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Waarom Dakdekkersbedrijf Zyan?

Wij zijn specialist in dakwerkzaamheden, zoals het aanbrengen en repareren van diverse soorten dakbedekking voor uiteenlopende soorten daken en in het oplossen van alle mogelijke daklekkages. Waar kunt u ons verder voor inschakelen? Denk aan dakbedekkingswerk, isolatiewerkzaamheden, lood- en zinkwerk, reparatiewerk, dakinspecties en onderhoud aan alle typen daken, lichtkoepels en dakkapellen. Wat kenmerkt Dakdekkersbedrijf Zyan?

 • 24/7 bereikbaar bij spoed
 • Geen voorrijkosten
 • Gratis dakinspectie en advies
 • Alleen KOMO gecertificeerde materialen
 • Advies en onderhoud
 • Dakbedekking voor platte daken en dakreparatie
 • VCA-gecertificeerd
dakleer branden

Dakleer branden

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van bitumen dakbedekking en het repareren van daken door het branden van dakleer.

Dak renovatie

Is het dak van uw woning lek, beschadigd of verouderd? Laat uw dak dan renoveren door onze ervaren dakdekkers!

daklekkage verhelpen

Lekkage

Heeft u last van daklekkage? Wacht niet te lang en neem contact met ons op! Wij zijn 24/7 bereikbaar om uw lekkende dak te herstellen,.

Dakpannen

Dakpannen

Door onze jarenlange ervaring als dakdekkersbedrijf hebben wij alle benodigde kennis in huis voor het verwerken en aanbrengen van diverse soorten dakbedekkingen, waaronder dakpannen.

Dakisolatie

Dak isolatie

Wilt u geld besparen op uw energiekosten? Met een goed geïsoleerd huis en dak, bespaart u gegarandeerd flink op op uw energierekening. Wij klaren de klus snel en vakkundig!

dakinspectie

Gratis daksinspectie

Niet is zo vervelend als daklekkage, de verwoestende schade die dat kan aanrichten en alle rompslomp die daarbij komt kijken. Voorkom kosten en maak gebruik van onze gratis dakinspectie!

Uw adres voor dakbedekking en dakreparatie in Voorthuizen

Dakdekkersbedrijf Zyan is uw adres voor het aanbrengen, onderhouden en reinigen van uw dakpannen in Voorthuizen. Het plaatsen en onderhouden van bitumen dakbedekking op platte daken en dakkapellen is een van onze specialiteiten. Voordat we bij u aan het werk gaan, zal onze dakdekker u altijd uitgebreid informeren en adviseren over de dakreparatie of dakrenovatie in Voorthuizen. Losliggende dakpannen op een schuin dak, scheuren in een plat dak of schade aan een compleet dak? Wij zorgen altijd voor de meest voordelige oplossing voor uw situatie met deskundige dakreparatie, dakrenovatie, dakisolatie en dakonderhoud!

Lekkage voorkomen met gratis dakinspectie

Wilt u weten hoe u het beste een daklekkage voorkomt? Maak dan gebruik van onze gratis dakinspectie in Voorthuizen ter waarde van €75,-. Wij vertellen u onze bevindingen met daarbij een advies over mogelijk noodzakelijke dakwerkzaamheden aan uw woning. Maak nu meteen een afspraak voor een gratis dakinspectie door Dakdekkersbedrijf Zyan via het contactformulier op de website, of pak de telefoon! Want een daklekkage zit soms in een klein hoekje. De oorzaak hiervan is niet altijd even makkelijk te achterhalen, de gevolgen zijn daarentegen meestal zeer duidelijk.

Voordelen van Dakdekkersbedrijf Zyan

 • Advies op maat
 • 24/7 bereikbaar
 • Gecertificeerd door de VCA
 • 15 jaar ervaring
 • Gratis dakinspectie t.w.v. €75,-

Direct contact met de dakdekker in Voorthuizen

Wilt u meer informatie over Dakdekkersbedrijf Zyan? Kunnen wij u meer vertellen over onze diensten als dakdekker? Of wilt u ons direct inschakelen voor uw dakwerkzaamheden of een gratis dakinspectie in Voorthuizen? Bel ons via 06 44 71 13 71, of stuur een e-mail naar contact@dakdekkersbedrijfzyan.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u. Voor een vakkundige dakdekker in Voorthuizen gaat u naar de specialisten van Dakdekkersbedrijf Zyan.