Snel een dakdekker bij u ter plaatse in Lelystad
24/7 Bereikbaar

Heeft u in Lelystad snel een dakdekker nodig? Bel de dakdekkers van dakdekkersbedrijf Zyan. Wij zijn dan snel bij u ter plaatse. Neem contact met ons op als u een beschadigd dak heeft, of als u graag een dakinspectie wilt laten uitvoeren om uw dak te laten nakijken op mogelijke zwakke plekken of beschadigingen. Ook bij een daklekkage doet u er verstandig aan om ons in te schakelen voor dakreparatie.

Wij zijn als vakkundig dakdekkersbedrijf in te schakelen voor het leggen van diverse soorten dakbedekkingen op uiteenkopende soorten daken. Als doorgewinterd dakdekkersbedrijf zijn wij uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dakbedekkingen zoals bitumen, dakshingles, dakleer en daklood, en de toepassingen daarvan. Bij een dakrenovatie of reparatie van uw dakbedekking kijken wij naar de bouwfysische eigenschappen van uw dak, de windbelasting, maar natuurlijk ook naar wat uw persoonlijke wensen zijn. Wij stellen graag een offerte voor u op! Heeft u een daklekkage in Lelystad? U kunt ons met spoed 24/7 bereiken op 06 44 71 13 71.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Waarom Dakdekkersbedrijf Zyan?

  Dakdekker Zyan is al vele jaren gespecialiseerd in het aanleggen en repareren van diverse soorten dakbedekking voor verschillende soorten daken, waaronder platte daken, en het oplossen van lekkages aan uw dak. Wij voeren dakbedekkingswerk, isolatiewerkzaamheden, lood- en zinkwerk, reparatiewerk, controles en onderhoud uit aan alle typen daken, lichtkoepels en dakkapellen. Waarom kiezen klanten in Lelystad voor de vakkundige dakdekkers van dakdekkersbedrijf Zyan?

  • 24/7 bereikbaar bij spoed
  • Geen voorrijkosten
  • Dakinspectie voor maar €15,-
  • Alleen KOMO gecertificeerde materialen
  • Advies en onderhoud
  • Dakbedekking voor platte daken en dakreparatie
  • VCA-gecertificeerd
  dakleer branden

  Dakleer branden

  Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van bitumen dakbedekking en het repareren van daken door het branden van dakleer.

  Dak renovatie

  Is het dak van uw woning lek, beschadigd of verouderd? Laat uw dak dan renoveren door onze ervaren dakdekkers!

  daklekkage verhelpen

  Lekkage

  Heeft u last van daklekkage? Wacht niet te lang en neem contact met ons op! Wij zijn 24/7 bereikbaar om uw lekkende dak te herstellen,.

  Dakisolatie

  Dak isolatie

  Wilt u geld besparen op uw energiekosten? Met een goed geïsoleerd huis en dak, bespaart u gegarandeerd flink op op uw energierekening. Wij klaren de klus snel en vakkundig!

  dakinspectie

  Daksinspectie

  Niet is zo vervelend als daklekkage, de verwoestende schade die dat kan aanrichten en alle rompslomp die daarbij komt kijken. Voorkom kosten en maak gebruik van onze dakinspectie!

  Uw adres voor dakbedekking en dakreparatie in Lelystad

  Dakdekkersbedrijf Zyan is uw adres voor dakreparatie in Lelystad en andere dakwerkzaamheden. Uiteraard kunt u ons inschakelen voor het kopen, leggen, onderhouden en laten reinigen van uw daken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het leggen van bitumen dakbedekking op platte daken. Heeft u een kapot dak, of is het dak van uw woning toe aan renovatie? Dakreparatie en dakrenovatie behoort uiteraard tot onze veel voorkomende werkzaamheden. Voor een dakrenovatie in Lelystad kunt u daarom ook terecht bij onze vakmannen die u professioneel advies en uitstekende hulp bieden bij het renoveren van uw dak. Zowel voor scheurtjes in een plat dak of schade aan uw gehele dak bieden onze vakmannen de perfecte oplossing.

  Voordelige dakrenovatie en dakonderhoud

  Wanneer uw dak regelmatig mankementen gaat vertonen, is het raadzaam om een vakman in te schakelen die u adviseert over een dakrenovatie. Dakrenovatie kan kostbaar zijn, maar biedt uw woning voor vele jaren bescherming. Daarnaast kunnen problemen in het dak de complete dakconstructie aantasten, met als gevolg dat soms het hele dak vervangen moet worden. Dus heeft u schade aan uw dak? Laat dit dan zo snel mogelijk repareren door een vakkundige dakdekker. Hiervoor kunt u dus terecht bij onze vakmannen die gespecialiseerd zijn in dakrenovatie. Wij geven u altijd een overzicht van de huidige conditie van uw dak en dakbedekking en tevens een vrijblijvend advies. Is uw dak tiptop in orde? Dan adviseren wij u om regulier dakonderhoud te laten uitvoeren. Met goed dakonderhoud voorkomt u dat u op zekere dag een dakrenovatie moet laten uitvoeren.

  Kosten besparen met dakisolatie

  Met dakisolatie kunt u kosten besparen. Ook voor dakisolatie van uw woning in Lelystad kunt u onze vakmensen inschakelen. Vooral tijdens de koude wintermaanden stookt u uw huis graag lekker warm. Dan is het zonde als veel van die warmte verloren gaat door een niet, of slecht, geïsoleerd dak. Met vakkundige dakisolatie door Dakdekkersbedrijf Zyan weet u zeker dat er geen warmte onnodig verloren gaat via uw dak. Dat is goed nieuws voor uw portemonnee en voor het milieu. Kiest u voor dakisolatie? Dan kunt u uw zolderkamer ook goed gebruiken als slaapkamer of werkkamer. Met dakisolatie wordt uw huis een stuk aangenamer en voordeliger.

  Voordelen van Dakdekkersbedrijf Zyan

  • Advies op maat
  • 24/7 bereikbaar
  • Gecertificeerd door de VCA
  • 15 jaar ervaring
  • Vakkundige dakinspectie

  Lekkage voorkomen met een dakinspectie

  Om daklekkage aan uw dak te voorkomen, biedt Dakdekkersbedrijf Zyan u in Lelystad een vakkundige dakinspectie. Tijdens de dakinspectie kijken wij uw dak grondig na op loszittende delen en plekken waar in de toekomst problemen, zoals daklekkage, kunnen ontstaan. Kortom, tijdens een dakinspectie beoordelen wij uw dak op de staat van onderhoud. Indien aanwezig bekijken wij daarbij ook het risico op een lekkend dak op uw dakkapel. Na de dakinspectie ontvangt u van ons een verslag en advies over de eventueel benodigde werkzaamheden. Maak direct een afspraak voor een dakinspectie door Dakdekkersbedrijf Zyan via het contactformulier of bel ons even.

  Direct contact met de dakdekker in Lelystad

  Wilt u meer weten over Dakdekkersbedrijf Zyan? Of wilt u meer informatie over onze diensten als dakdekker en onze werkwijze? Of wilt u onze dakdekkers direct inschakelen voor uw dakwerkzaamheden of een inspectie van uw dak? Bel ons via 06 44 71 13 71, of stuur een e-mail naar contact@dakdekkersbedrijfzyan.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u. Voor een betrouwbare en vakkundige dakdekker in Lelystad schakelt u de dakdekkers van Dakdekkersbedrijf Zyan in.