Voorkom dakproblemen, kies voor een dakinspectie

Weet u of het dak van uw woning in goede conditie is? Niets is vervelender dan een daklekkage en alle rompslomp die daarbij komt kijken, nog los van de kosten voor dakreparatie. Maak daarom gebruik van onze vakkundige dakinspectie van Dakdekkersbedrijf Zyan. Zo weet u of uw dak goed onderhouden is, en of er eventueel een dakreparatie of dakrenovatie nodig is. Als dakdekkersbedrijf hebben wij vele jaren ervaring in dakonderhoud, het renoveren van daken en het herstellen van een dak bij een lekkage. Als dakdekkers zijn wij uitstekend op de hoogte van de diverse soorten dakbedekkingen, zoals bitumen, dakshingles, dakleer en daklood, die bij dakonderhoud aan de orde zijn. Als wij uw dak inspecteren kijken we uiteraard ook naar de bouwfysische eigenschappen, de windbelasting, maar natuurlijk ook naar wat uw persoonlijke wensen zijn ten aanzien van uw dak. Na onze dakinspectie stellen wij, indien nodig, een geheel vrijblijvende offerte voor dakonderhoud voor u op!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Voorkom daklekkage met een dakinspectie

  Om lekkages en andere dakproblemen te voorkomen, biedt Dakdekkersbedrijf Zyan u eenĀ  vakkundige dakinspectie aan. Tijdens de dakinspectie inspecteren wij uw dak grondig op loszittende delen en plekken waar in de toekomst problemen, zoals lekkage, kunnen ontstaan. Met andere woorden: een dakinspectie is een inspectie van uw dak op de staat van onderhoud. Na afloop van de dakinspectie ontvangt u van ons een verslag en advies over de eventueel benodigde werkzaamheden. Maak direct een afspraak voor dakinspectie door Dakdekkersbedrijf Zyan via het contactformulier of bel ons even.

  dakinspectie van Zyan Dakdekkers

  Waarom kiezen voor dakinspectie door Dakdekkersbedrijf Zyan?

  Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het voordelig onderhouden en renoveren van vele soorten daken en het oplossen van lekkages aan uw dak. Wij voeren dakbedekkingswerk, isolatiewerkzaamheden, lood- en zinkwerk, reparatiewerk, controles en onderhoud uit aan alle typen (platte) daken, lichtkoepels en dakkapellen. Waarom kiezen onze klanten dus ook voor een dakinspectie door Zyan?

  • Vakkundige dakinspectie
  • 24/7 bereikbaar bij spoed
  • Alleen gebruik van KOMO-gecertificeerde materialen
  • Advies en onderhoud
  • Dakbedekking voor platte daken en dakreparatie
  • VCA-gecertificeerd

  Bel Dakdekkersbedrijf Zyan voor dakinspectie

  Wilt u meer weten over de dakinspectie door Dakdekkersbedrijf Zyan? Of wilt u onze dakdekkers direct inschakelen voor dakonderhoud? Bel ons via 06 44 71 13 71, of stuur een e-mail naar contact@dakdekkersbedrijfzyan.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u. Voor betrouwbare en vakkundige dakinspectie gaat u naar Dakdekkersbedrijf Zyan.