24/7 Dakdekkersbedrijf Zyan bellen bij lekkend dak of dakkapel

Heeft u een daklekkage of een lekkend dak op uw dakkapel? Laat het water dan niet te lang zijn verwoestende schade aanrichten, maar bel Dakdekkersbedrijf Zyan als u merkt dat uw dak lek is. U kunt ons 24/7 bellen. Dus vooral ook als er spoed bij is. Als dakdekkersbedrijf hebben wij vele jaren ervaring in dakonderhoud, het renoveren van daken en het herstellen van een dak bij een lekkage. Als dakdekker zijn wij uitstekend op de hoogte van de diverse soorten dakbedekkingen, zoals bitumen, dakshingles, dakleer en daklood, die bij dakonderhoud aan de orde zijn. Dus ook bij een lekkend plat dak op uw dakkapel zorgen we dat wij uw daklekkage repareren. Dus ook voor een spoedreparatie bij een daklekkage kunt ons bellen op 06 44 71 13 71

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Voorkom lek dak met een dakinspectie

  Om daklekkage en andere narigheid te voorkomen, biedt Dakdekkersbedrijf Zyan u een dakinspectie aan. Tijdens de dakinspectie inspecteren wij uw dak grondig op loszittende delen en plekken waar in de toekomst problemen, zoals daklekkage kunnen ontstaan. Met andere woorden: een dakinspectie is een inspectie van uw dak op de staat van onderhoud. Indien aanwezig, bekijken wij daarbij ook het risico op een lekkend dak op uw dakkapel. Na afloop van de dakinspectie ontvangt u van ons een verslag en advies over de eventueel benodigde werkzaamheden. Maak direct een afspraak voor dakinspectie door Dakdekkersbedrijf Zyan via het contactformulier of bel ons even.

  daklekkage laten aanpakken zyan

  aanpakken van daklekkage door Zyan

  Direct hulp bij lekkend dak

  Vrijwel iedereen heeft wel eens te maken met een lekkend dak. De oorzaken hiervan zijn zijn niet altijd eenvoudig te achterhalen. De gevolgen zijn wel zeer duidelijk. Zo kan een lekkage voor ernstige schade in huis zorgen: meubels of apparaten worden aangetast of gaan stuk, maar er kan ook schimmelvorming ontstaan. Een lek dak kan het gevolg zijn van een lekkende dakgoot of kapotte dakbedekking. Wacht daarom niet te lang en schakel de hulp in van onze specialisten. De oorzaak van de lekkage wordt op een professionele manier aangepakt, waarbij de waterschade gegarandeerd wordt verholpen.

  Waarom kiezen voor Dakdekkersbedrijf Zyan bij daklekkage?

  • 24/7 bereikbaar bij spoed
  • Alleen gebruik van KOMO-gecertificeerde materialen
  • Advies en onderhoud
  • Dakbedekking voor platte daken en dakreparatie
  • VCA-gecertificeerd

  daklekkage aanpakken door dakdekkersbedrijf Zyan

  24/7 Dakdekkersbedrijf Zyan bellen bij daklekkage

  Heeft u een lekkend dak, of wilt u weten wat wij voor u doen bij een daklekkage? Bel ons via 06 44 71 13 71, of stuur een e-mail naar contact@dakdekkersbedrijfzyan.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u. Voor dakreparatie bij een lekkend dak of lek dak op uw dakkapel kunt u Dakdekkersbedrijf Zyan 24/7 uur bereiken.