Vakkundige dakreparatie? Dakdekkersbedrijf Zyan

Is het dak van uw woning goed onderhouden? Goed dakonderhoud is nodig om in de toekomst lekkages of andere narigheid aan uw dak te voorkomen. Bel Dakdekkersbedrijf Zyan voor een vakundige dakinspectie. Zo weet u of uw dak goed onderhouden is en of er eventueel een dakreparatie of dakrenovatie nodig is. Als dakdekkersbedrijf hebben wij al vele jaren ervaring in dakonderhoud, het renoveren van daken en het herstellen van een dak bij een lekkage. En wij zijn als dakdekkers natuurlijk uitstekend op de hoogte van de diverse soorten dakbedekkingen, zoals bitumen, dakshingles, dakleer en daklood, die bij dakonderhoud aan de orde zijn. Als wij uw dak onderhouden kijken we uiteraard ook naar de bouwfysische eigenschappen, de windbelasting, maar natuurlijk ook naar wat uw persoonlijke wensen zijn ten aanzien van uw dak. Wij stellen graag een offerte voor dakonderhoud voor u op!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Voordelig dakonderhoud

  Dakdekkersbedrijf Zyan is al vele jaren gespecialiseerd in het voordelig onderhouden en renoveren van vele soorten daken en het oplossen van lekkages aan uw dak. Wij voeren dakbedekkingswerk, isolatiewerkzaamheden, lood- en zinkwerk, reparatiewerk, controles en onderhoud uit aan alle typen (platte) daken, lichtkoepels en dakkapellen. Waarom kiezen onze klanten voor dakonderhoud door Zyan?

  • 24/7 bereikbaar bij spoed
  • Vakkundige dakinspectie
  • Alleen gebruik van KOMO-gecertificeerde materialen
  • Advies en onderhoud
  • Dakbedekking voor platte daken en dakreparatie
  • VCA-gecertificeerd

  Onze werkwijze bij dak onderhouden

  Om in de toekomst problemen aan uw dak te voorkomen, adviseren wij u om uw dak goed, en vooral tijdig, te onderhouden. Wij zijn een vakkundig dakdekkersbedrijf dat uw dak perfect voor u kan onderhouden. Daarvoor kunt u bij ons een dakinspectie aanvragen. Wij bekijken dan de staat van uw dak en adviseren u over het onderhoud dat mogelijk aan uw dak gepleegd moet worden. Dat kan zijn het opnieuw branden van uw bitumen dak of het reinigen van uw daken. Wij controleren uw complete dak op eventuele lekkages en kijken waar mogelijke risicoplekken zitten. Slechte dakbedekking of daklekkage kan uw dak aantasten. Probeer dat te allen tijde te voorkomen. Dat kan dus met deskundig dakonderhoud door dakdekkersbedrijf Zyan.

  Bel Dakdekkersbedrijf Zyan voor dakonderhoud

  Wilt u meer weten over uw dak onderhouden door Dakdekkersbedrijf Zyan? Of wilt u onze dakdekkers direct inschakelen voor een dakinspectie? Bel ons via 06 44 71 13 71, of stuur een e-mail naar contact@dakdekkersbedrijfzyan.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u. Voor betrouwbaar en vakkundig dakonderhoud gaat u naar Dakdekkersbedrijf Zyan.