Snel een dakdekker bij u ter plaatse in Barneveld?
24/7 bereikbaar

Dakleer beschadigd of een vervelende daklekkage bij uw woning in Barneveld? Neem dan direct contact op met Dakdekkersbedrijf Zyan. Wij zijn snel ter plaatse om u te helpen met uw dakproblemen door een snelle en vakkundige dakreparatie of dakrenovatie in Barneveld. Wij werken in uw regio al vele jaren als deskundig dakdekkersbedrijf dat iedereen weet te vinden. Voor lekdichte daken verwerken wij diverse soorten dakbedekkingen, zoals bitumen, dakshingles, dakleer en daklood. Voor het leggen, renoveren of reparen van uw dakbedekking in Barneveld inspecteren we altijd eerst de bouwfysische eigenschappen en de windbelasting van uw dak. Daarnaast staan bij onze dakwerkzaamheden natuurlijk altijd ook uw persoonlijke wensen voor uw dak voorop! Bel ons voor een vrijblijvende offerte of voor een gratis dakinspectie!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Waarom Dakdekkersbedrijf Zyan?

Dakdekkersbedrijf Zyan is specialist in dakwerkzaamheden, waaronder het aanbrengen en repareren van diverse soorten dakbedekking voor uiteenlopende soorten daken. Ook lossen wij alle mogelijke daklekkages op. Wat doen we nog meer? Denk aan dakbedekkingswerk, isolatiewerkzaamheden, lood- en zinkwerk, reparatiewerk, dakinspecties en onderhoud aan alle typen daken, lichtkoepels en dakkapellen. Wat mag u bij ons verwachten?

 • 24/7 bereikbaar bij spoed
 • Geen voorrijkosten
 • Gratis dakinspectie en advies
 • Alleen KOMO gecertificeerde materialen
 • Advies en onderhoud
 • Dakbedekking en dakreparatie voor platte daken
 • VCA-gecertificeerd
dakleer branden

Dakleer branden

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van bitumen dakbedekking en het repareren van daken door het branden van dakleer.

Dak renovatie

Is het dak van uw woning lek, beschadigd of verouderd? Laat uw dak dan renoveren door onze ervaren dakdekkers!

daklekkage verhelpen

Lekkage

Heeft u last van daklekkage? Wacht niet te lang en neem contact met ons op! Wij zijn 24/7 bereikbaar om uw lekkende dak te herstellen,.

Dakisolatie

Dak isolatie

Wilt u geld besparen op uw energiekosten? Met een goed geïsoleerd huis en dak, bespaart u gegarandeerd flink op op uw energierekening. Wij klaren de klus snel en vakkundig!

dakinspectie

Gratis daksinspectie

Niet is zo vervelend als daklekkage, de verwoestende schade die dat kan aanrichten en alle rompslomp die daarbij komt kijken. Voorkom kosten en maak gebruik van onze gratis dakinspectie!

Uw adres voor dakbedekking en dakreparatie in Barneveld

Dakdekkersbedrijf Zyan is uw betrouwbare dakdekker voor het aanbrengen, onderhouden en reinigen van uw daken in Barneveld. Het plaatsen en onderhouden van bitumen dakbedekking op platte daken en dakkapellen is daarbij een echte specialiteit. Voordat we aan de slag gaan, informeert en adviseert onze dakdekker u altijd uitgebreid over de dakreparatie of dakrenovatie in Barneveld.  Scheuren in een plat dak of schade aan een compleet dak? Wij zorgen altijd voor de meest voordelige oplossing voor uw situatie met deskundige dakreparatie, dakrenovatie, dakisolatie en dakonderhoud!

Aanbod: gratis dakinspectie

Maak gebruik van onze gratis dakinspectie in Barneveld aan ter waarde van €75,-. Wij vertellen u onze bevindingen met daarbij een advies over mogelijk noodzakelijke dakwerkzaamheden aan uw woning. Maak nu direct een afspraak voor een gratis dakinspectie door Dakdekkersbedrijf Zyan via het contactformulier op de website, of pak de telefoon! Want een daklekkage zit soms in een klein hoekje. De oorzaak van en lekkage is niet altijd makkelijk te achterhalen, de gevolgen zijn meestal overduidelijk!

Voordelen van Dakdekkersbedrijf Zyan

 • Advies op maat
 • 24/7 bereikbaar
 • Gecertificeerd door de VCA
 • 15 jaar ervaring
 • Gratis dakinspectie t.w.v. €75,-

Contact opnemen met de dakdekker in Barneveld

Wilt u meer informatie over Dakdekkersbedrijf Zyan? Kunnen wij u meer vertellen over onze diensten als dakdekker? Of wilt u ons direct inschakelen voor uw dakwerkzaamheden of een gratis dakinspectie in Barneveld? Bel ons via 06 44 71 13 71, of stuur een e-mail naar contact@dakdekkersbedrijfzyan.nl. Ook kunt u bericht sturen via het contactformulier op de website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u. Voor een vakkundige dakdekker in Barneveld gaat u naar Dakdekkersbedrijf Zyan.