Snel een dakdekker bij u ter plaatse in Harderwijk
24/7 Bereikbaar

Zoekt u een dakdekker in Harderwijk die u snel kan helpen bij problemen aan uw dak? Bel dan de dakdekkers van dakdekkersbedrijf Zyan. Wij zijn snel bij u ter plaatse. U kunt contact met ons opnemen als u een beschadigd dak heeft, of als u een dakinspectie wilt laten uitvoeren om uw dak te laten nakijken op mogelijke zwakke plekken of beschadigingen. Ook bij een daklekkage doet u er verstandig aan om ons zo snel mogelijk te bellen voor het uitvoeren van een (spoed) dakreparatie.

Als vakkundig dakdekkersbedrijf zijn wij in te schakelen voor het leggen van diverse soorten dakbedekkingen op verschillende soorten daken. Wij zijn al vele jaren actief in het dakdekkersvak, wat betekent dat we als dakdekkersbedrijf volledig op de hoogte zijn van de modernste technieken en materialen op het gebied van dakbedekkingen, zoals bitumen, dakpannen, dakshingles, dakleer en daklood, en de toepassingen daarvan. Als u ons inschakelt voor een dakrenovatie of reparatie van uw dakbedekking kijken wij naar de bouwfysische eigenschappen van uw dak, de windbelasting, maar natuurlijk ook naar wat uw persoonlijke wensen zijn. Wij stellen voor u gratis en geheel vrijblijvend een offerte op! Heeft u een daklekkage in Harderwijk? U kunt 24/7 bij ons terecht via 06 44 71 13 71.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Waarom Dakdekkersbedrijf Zyan?

Ons bedrijf is al vele jaren gespecialiseerd in het aanleggen en repareren van diverse soorten dakbedekking voor diverse soorten daken, waaronder platte daken, en het oplossen van lekkages aan uw dak. Wij verrichten dakbedekkingswerk, isolatiewerkzaamheden, lood- en zinkwerk, reparatiewerk, controles en onderhoud aan alle typen daken, lichtkoepels en dakkapellen. Waarom kiezen klanten in Harderwijk voor de vakkundige dakdekkers van Dakdekkersbedrijf Zyan?

 • 24/7 bereikbaar bij spoed
 • Geen voorrijkosten
 • Gratis dakinspectie en advies
 • Alleen KOMO gecertificeerde materialen
 • Advies en onderhoud
 • Dakbedekking voor platte daken en dakreparatie
 • VCA-gecertificeerd
dakleer branden

Dakleer branden

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van bitumen dakbedekking en het repareren van daken door het branden van dakleer.

Dak renovatie

Is het dak van uw woning lek, beschadigd of verouderd? Laat uw dak dan renoveren door onze ervaren dakdekkers!

daklekkage verhelpen

Lekkage

Heeft u last van daklekkage? Wacht niet te lang en neem contact met ons op! Wij zijn 24/7 bereikbaar om uw lekkende dak te herstellen,.

Dakpannen

Dakpannen

Door onze jarenlange ervaring als dakdekkersbedrijf hebben wij alle benodigde kennis in huis voor het verwerken en aanbrengen van diverse soorten dakbedekkingen, waaronder dakpannen.

Dakisolatie

Dak isolatie

Wilt u geld besparen op uw energiekosten? Met een goed geïsoleerd huis en dak, bespaart u gegarandeerd flink op op uw energierekening. Wij klaren de klus snel en vakkundig!

dakinspectie

Gratis daksinspectie

Niet is zo vervelend als daklekkage, de verwoestende schade die dat kan aanrichten en alle rompslomp die daarbij komt kijken. Voorkom kosten en maak gebruik van onze gratis dakinspectie!

Uw adres voor dakbedekking en dakreparatie in Harderwijk

Dakdekkersbedrijf Zyan is het adres voor dakreparatie in Harderwijk en andere dakwerkzaamheden. Bij ons kunt u terecht voor het kopen, leggen, onderhouden en laten reinigen van uw dakpannen. Verder is het leggen en onderhouden van bitumen dakbedekking op platte daken een van onze specialiteiten. Heeft u een kapot dak, of is het dak van uw woning toe aan renovatie? Dakreparatie en dakrenovatie zijn uiteraard voorbeelden van onze meest voorkomende werkzaamheden. Voor een dakrenovatie in Harderwijk kunt u daarom ook terecht bij onze vakmensen die u voorzien van een professioneel advies en u uitstekend helpen met het renoveren van uw dak. Kortom, voor losliggende dakpannen bij een schuin dak, scheurtjes in een plat dak of schade aan uw gehele dak bieden onze vakmensen u altijd een goede oplossing.

Voordelige dakrenovatie en dakonderhoud

Merkt u dat uw dak mankementen gaat vertonen? Bel dan zo snel mogelijk een vakman die u correct adviseert over een dakreparatie of een eventuele dakrenovatie. Dakrenovatie kan kostbaar zijn, maar biedt uw woning weer voor lange tijd bescherming. Wees er tijdig bij, want problemen in het dak kunnen de complete dakconstructie aantasten. En dat kan ertoe leiden dat soms het hele dak moet worden vervangen. Dus heeft u schade aan uw dak? Schakel dan snel een vakkundige dakdekker in. Hiervoor kunt u dus terecht bij onze vakmensen die gespecialiseerd zijn in dakrenovatie. U krijgt van ons altijd een overzicht van de conditie van uw dak en de staat van de dakbedekking met daarbij een passend en vrijblijvend advies. Is uw dak tiptop in orde? Dan adviseren wij u om regulier dakonderhoud te laten doen. Met regulier dakonderhoud kunt u voorkomen dat er op zekere dag een dakrenovatie nodig is.

Kosten besparen met dakisolatie

Met dakisolatie kunt u op uw energiekosten besparen. Ook voor dakisolatie van uw woning in Harderwijk kunt u onze vakmensen inschakelen. Zeker in de wat koudere wintermaanden stookt u uw huis natuurlijk graag comfortabel warm. Dan is het zeer jammer als veel van die warmte verloren gaat via een niet, of slecht, geïsoleerd dak. Vakkundige dakisolatie door Dakdekkersbedrijf Zyan zorgt ervoor dat er geen warmte onnodig verloren gaat via uw dak. Goed nieuws dus voor uw portemonnee en voor het milieu. En als u kiest voor dakisolatie, kunt u uw zolderkamer ook goed in gebruik nemen als extra slaapkamer of thuiswerkkamer. Dakisolatie maakt uw woning een stuk aangenamer en voordeliger.

Voordelen van Dakdekkersbedrijf Zyan

 • Advies op maat
 • 24/7 bereikbaar
 • Gecertificeerd door de VCA
 • 15 jaar ervaring
 • Gratis dakinspectie t.w.v. €75,-

Lekkage voorkomen met gratis dakinspectie

Om daklekkage aan uw dak te voorkomen biedt Dakdekkersbedrijf Zyan u in Harderwijk een gratis dakinspectie aan ter waarde van €75,-. Tijdens deze dakinspectie kijken wij uw dak na op loszittende dakbedekking en controleren we plekken waar in de toekomst mogelijk problemen kunnen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage. Een dakinspectie is dus een beoordeling van uw dak op de staat van onderhoud. En als u een dakkapel heeft, bekijken we ook het risico op een lekkend dak op uw dakkapel. Op grond van de dakinspectie ontvangt u van ons een verslag en advies over de eventueel benodigde werkzaamheden. Maak nu direct een afspraak voor een gratis dakinspectie door Dakdekkersbedrijf Zyan via het contactformulier op de website, of bel ons even.

Direct contact met de dakdekker in Harderwijk

Wilt u meer weten over Dakdekkersbedrijf Zyan? Wilt u meer informatie over onze uiteenlopende diensten als dakdekker en onze werkwijze? Of wilt u onze dakdekkers direct inschakelen voor uw dakwerkzaamheden of een gratis inspectie van uw dak? Bel ons via 06 44 71 13 71, of stuur een e-mail naar contact@dakdekkersbedrijfzyan.nl. U kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u. Voor een betrouwbare en vakkundige dakdekker in Harderwijk schakelt u de dakdekkers van Dakdekkersbedrijf Zyan in.