Dakdekker Zyan: voor bitumen dakbedekking

Is uw dak beschadigd, of heeft u een daklekkage? Maak dan snel een afspraak met dakdekkersbedrijf Zyan voor vakkundige dakreparatie. Voor alle soorten dakwerk, bijvoorbeeld het oplossen van een lekkend dak, tot aan de aanleg van complete daken of renovatiewerkzaamheden, zijn wij uw vakbekwame dakdekker. Door onze jarenlange ervaring als dakdekkersbedrijf hebben wij alle benodigde kennis in huis voor het verwerken en aanbrengen van diverse soorten dakbedekkingen, waaronder bitumen dakbedekking. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van bitumen dakbedekking en het repareren van daken door middel van dakleer branden op platte daken. Wij stellen graag een offerte voor u op!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Voordelig uw plat dak repareren

  Dakdekker Zyan is al vele jaren gespecialiseerd in het aanleggen en repareren van diverse soorten dakbedekking, waaronder plat dakbedekking als bitumen, en het verhelpen van lekkages aan uw dak. Wij voeren dakbedekkingswerk, isolatiewerkzaamheden, lood- en zinkwerk, reparatiewerk, controles en onderhoud uit aan alle typen platte daken, lichtkoepels en dakkapellen. Waarom kiezen voor dakdekkersbedrijf Zyan?

  • 24/7 bereikbaar bij spoed
  • Geen voorrijkosten
  • Vakkundige dakinspectie
  • Alleen KOMO gecertificeerde materialen
  • Advies en onderhoud
  • Dakbedekking voor platte daken en dakreparatie
  • VCA-gecertificeerd

  dakleer branden door dakdekker zyan

  dakleer branden

  Bitumen dakbedekking en dakleer branden

  Dakleer of bitumen dakbedekking is een sterk materiaal dat uitermate geschikt is als dakbedekking voor platte daken. Met bitumen kunt u bijvoorbeeld het dak van een aanbouw of serre laten bedekken. Het bedekken van een dak met dakleer is een specialistische klus. Het branden is een precies werkje, waarbij de temperatuur juist moet zijn en het leer goed en glad moet worden gelegd. Het leggen en branden van dakleer kunt u dus het beste overlaten aan de echte vakmensen van Dakdekkersbedrijf Zyan. Zij kunnen op de juiste manier het dakleer branden, zodat u er zeker van bent dat de bitumen of dakleer goed bevestigd wordt en daarmee uw dak waterdicht is.

  Bel Dakdekkersbedrijf Zyan voor bitumen dakbedekking

  Wilt u meer weten over het laten aanbrengen van bitumen dakbedekking, of dakleer, op uw dak door dakdekkersbedrijf Zyan? Of wilt u meer informatie over onze diensten als dakdekker en onze werkwijze? Bel ons via 06 44 71 13 71, of stuur een e-mail naar contact@dakdekkersbedrijfzyan.nlU kunt ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op onze website. Voor het aanbrengen of repareren van bitumen dakbedekking gaat u naar de specialisten van open of Dakdekkersbedrijf Zyan.