Snel een dakdekker bij u ter plaatse in Overijssel
24/7 Bereikbaar

Heeft u snel een dakdekker in Overijssel nodig voor hulp bij een daklekkage? Bel dan de dakdekkers van Dakdekkersbedrijf Zyan. Na uw melding zijn wij snel bij u ter plaatse. U kunt contact met ons opnemen als u een beschadiging aan uw dak heeft, of als u een dakinspectie wilt laten uitvoeren om uw dak te laten beoordelen op mogelijke zwakke plekken of beschadigingen. U kunt bij ons dakdekkersbedrijf terecht voor het laten leggen en onderhouden van diverse soorten dakbedekkingen op uiteenlopende soorten daken. Wij zijn gespecialiseerd in dakonderhoud, dakrenovatie, dakreparatie en dakisolatie. Wij stellen voor u gratis en geheel vrijblijvend een offerte op! Heeft u een daklekkage in Overijssel? U kunt 24/7 bij ons terecht via 06 44 71 13 71.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Waarom Dakdekkersbedrijf Zyan?

Dakdekkersbedrijf Zyan is specialist in dakwerkzaamheden zoals het aanbrengen en repareren van diverse soorten dakbedekking voor uiteenlopende soorten daken. Ook lossen wij alle mogelijke daklekkages op. Wat doen wij nog meer? Denk aan dakbedekkingswerk, isolatiewerkzaamheden, lood- en zinkwerk, reparatiewerk, dakinspecties en onderhoud aan alle typen daken, lichtkoepels en dakkapellen. Waar kunt u bij ons van op aan?

 • 24/7 bereikbaar bij spoed
 • Geen voorrijkosten
 • Gratis dakinspectie en advies
 • Alleen KOMO gecertificeerde materialen
 • Advies en onderhoud
 • Dakbedekking en dakreparatie voor platte daken
 • VCA-gecertificeerd
dakleer branden

Dakleer branden

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van bitumen dakbedekking en het repareren van daken door het branden van dakleer.

Dak renovatie

Is het dak van uw woning lek, beschadigd of verouderd? Laat uw dak dan renoveren door onze ervaren dakdekkers!

daklekkage verhelpen

Lekkage

Heeft u last van daklekkage? Wacht niet te lang en neem contact met ons op! Wij zijn 24/7 bereikbaar om uw lekkende dak te herstellen,.

Dakpannen

Dakpannen

Door onze jarenlange ervaring als dakdekkersbedrijf hebben wij alle benodigde kennis in huis voor het verwerken en aanbrengen van diverse soorten dakbedekkingen, waaronder dakpannen.

Dakisolatie

Dak isolatie

Wilt u geld besparen op uw energiekosten? Met een goed geïsoleerd huis en dak, bespaart u gegarandeerd flink op op uw energierekening. Wij klaren de klus snel en vakkundig!

dakinspectie

Gratis daksinspectie

Niet is zo vervelend als daklekkage, de verwoestende schade die dat kan aanrichten en alle rompslomp die daarbij komt kijken. Voorkom kosten en maak gebruik van onze gratis dakinspectie!

Uw adres voor dakbedekking en dakreparatie in Overijssel

Dakdekkersbedrijf Zyan is uw betrouwbare dakdekker voor het aanbrengen, onderhouden en reinigen van uw dakpannen en andere dakbedekkingen in Overijssel. Plaatsing en onderhoud van bitumen dakbedekking op platte daken en dakkapellen is daarbij een echte specialiteit. Voordat we bij u aan de slag gaan, informeert en adviseert onze dakdekker u uitgebreid over de uit te voeren dakreparatie of dakrenovatie in Overijssel. Losliggende dakpannen op een schuin dak, scheuren in een plat dak of schade aan een compleet dak? Wij zorgen altijd voor de meest voordelige oplossing voor uw woning met deskundige dakreparatie, dakrenovatie, dakisolatie en dakonderhoud!

Aanbod: gratis dakinspectie

Maak gebruik van onze gratis dakinspectie in Overijssel ter waarde van €75,-. Wij vertellen u aansluitend onze waarnemingen en adviseren u over mogelijk noodzakelijke dakwerkzaamheden aan uw dak. Maak direct een afspraak voor de gratis dakinspectie door Dakdekkersbedrijf Zyan. Dat kan via het contactformulier op de website, of pak de telefoon en bel ons! Want een daklekkage zit soms in een klein hoekje. De oorzaak van een lekkage is niet altijd makkelijk te achterhalen, de gevolgen zijn meestal overduidelijk!

Voordelen van Dakdekkersbedrijf Zyan

 • Advies op maat
 • 24/7 bereikbaar
 • Gecertificeerd door de VCA
 • 15 jaar ervaring
 • Gratis dakinspectie t.w.v. €75,-

Contact opnemen met de dakdekker in Overijssel

Kunnen wij u meer vertellen over onze diensten als dakdekker? Of wilt u ons direct inschakelen voor uw dakwerkzaamheden of een gratis dakinspectie in Overijssel? Bel ons via 06 44 71 13 71, of stuur een e-mail naar contact@dakdekkersbedrijfzyan.nl. Ook kunt u bericht sturen via het contactformulier op de website. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u. Voor een vakkundige dakdekker in Overijssel gaat u naar de experts van Dakdekkersbedrijf Zyan.