Plat dak reparatie

Reparatie plat dak – gratis offerte

Wilt u snel een plat dak reparatie laten uitvoeren? Neem dan direct contact op met dakdekkersbedrijf Zyan voor een vakkundige dakreparatie. We beschikken over jarenlange ervaring met het repareren van bitumen dakbedekking. Wij zijn dé dakdekker die u inschakelt voor het aanleggen van complete daken én voor de reparatie van een plat dak. We zijn 24/7 bereikbaar voor spoed en bieden u een gratis dakinspectie en advies! Neem gerust contact met ons op en we voorzien u van een vrijblijvende offerte!

Dag mee met Zyan Dakdekkers 7

Lekkage snel opgespoord

Wanneer u een daklekkage aan een plat dak heeft, moet zo snel mogelijk tot reparatie worden overgegaan. Waterschade als gevolg van een lekkend dak kan namelijk veel schade en ongemak aanrichten. Is het de dakbedekking of het lood- en zinkwerk? De oorzaak is helaas niet altijd direct te zien, het lek kan op een heel andere plek zitten, dan waar u binnen problemen ondervindt. Onze ervaren dakdekkers zijn altijd snel ter plekke en hebben een lekkage aan uw platte dak altijd snel gevonden, waarnaar ze de reparatie meteen voor u starten.

Voordelige plat dak reparatie

Een plat dak dat kapot is, kan na een reparatie vaak nog vele jaren mee. Wij doen vooraf een inspectie en geven u een eerlijk advies. Dan kunt u zelf bepalen of u een reparatie van uw platte dak wilt of een compleet nieuw dak wilt laten aanleggen. Wij regelen het allemaal voor u. Waarom kiezen voor dakdekkersbedrijf Zyan?

  • Advies en onderhoud
  • 24/7 bereikbaar bij spoed
  • Dakbedekking voor platte daken en dakreparatie
  • Gratis dakinspectie en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Alleen KOMO gecertificeerde materialen
  • VCA-gecertificeerd

Altijd een goede oplossing

Met ons ervaren dakdekkersbedrijf weet u zeker dat de reparatie van een plat dak snel en goed voor elkaar komt. Dat begint met een gratis dakinspectie en advies, waarna we de reparatie van de bitumen dakbedekking kunnen starten of een nieuwe dak kunnen aanleggen. Ook ons lood- en zinkwerk is van de beste kwaliteit. En ook reparaties rondom lichtkoepels en dakkapellen zijn geen enkel probleem.

Reparatie plat dak? Bel Dakdekkersbedrijf Zyan.

Neem contact op met dakdekkersbedrijf Zyan wanneer u snel een reparatie aan een plat dak wilt laten uitvoeren. We vertellen u graag meer over onze diensten en werkwijze als dakdekker. U bereikt ons via de telefoon op 06 44 71 13 71, via de mail op contact@dakdekkersbedrijfzyan.nl of via ons contactformulier.