Wanneer moet u de dakbedekking van een dakkapel vervangen?

Heeft u een woning met een dakkapel? Dan geniet u ongetwijfeld van de extra ruimte en het extra comfort dat een dakkapel u geeft. Maar wist u dat het dakleer van dakkapellen na zo’n 15 jaar aan vervanging toe is? Het is van groot belang dat de dakbedekking van uw dakkapel in goede staat blijft om vochtproblemen en lekkages te voorkomen. Dus vermoedt u dat de dakbedekking van uw dakkapel vervangen moet worden? Wacht dan niet langer en laat de ervaren dakdekkers van Dakdekkersbedrijf Zyan de dakbedekking van uw dakkapel vervangen.

dakkapel dakbedekking vervangen

Hoe goed is de dakbedekking van uw dakkapel?

De levensduur van de dakbedekking van een dakkapel kan variëren afhankelijk van het type materiaal dat is gebruikt, de kwaliteit van de installatie en de weersomstandigheden waaraan het dak is blootgesteld. In de volgende gevallen kan het tijd zijn om de dakbedekking van uw dakkapel te vervangen:

  • U merkt dat er lekkages optreden in het dak van uw dakkapel.
  • Zichtbare scheuren, barsten of andere vormen van fysieke schade aan de dakbedekking.
  • De dakbedekking ziet er versleten uit.
  • Ontbrekende of loszittende dakbedekking.

Voordelen van Dakdekkersbedrijf Zyan

  • Advies op maat
  • 24/7 bereikbaar
  • Gecertificeerd door de VCA
  • 15 jaar ervaring
  • Gratis dakinspectie t.w.v. €75,-

Reparatie of de complete dakbedekking van de dakkapel vervangen?

Het is niet in alle gevallen nodig om de complete dakbedekking van een dakkapel te vervangen. Soms is een reparatie genoeg. Wat voor uw dakkapel het beste is, hangt volledig af van de situatie. Over het algemeen is de platte overkapping van de dakkapel, die voorzien is van dakleer, vaak eenvoudig te repareren. Echter geldt wel dat het te lang doorgaan met kleine reparaties de conditie van de dakkapel niet ten goede komt. De ervaren dakdekkers van Dakdekkersbedrijf Zyan zien al snel of een reparatie voldoende is of dat u de dakbedekking van uw dakkapel moet laten vervangen.

Gratis dakinspectie

Weet u niet of de dakbedekking van uw dakkapel in goede conditie is? Voorkom een daklekkage en alle rompslomp die daarbij komt kijken en schakel Dakdekkersbedrijf Zyan in voor een gratis dakinspectie. U weet dan of de dakbedekking van uw dakkapel goed onderhouden is en of u de dakbedekking van uw dakkapel moet laten vervangen. Uiteraard kunt u dit ook door ons laten doen. Na onze gratis dakinspectie stellen we graag een vrijblijvende offerte voor dakonderhoud voor u op.

Contact met Dakdekkersbedrijf Zyan

Wilt u een gratis dakinspectie om erachter te komen of u de dakbedekking van uw dakkapel moet vervangen? Bel ons dan gerust op 06 44 71 13 71. Mailen kan ook naar contact@dakdekkersbedrijfzyan.nl of laat een bericht achter via het contactformulier.