Kan nieuwe dakbedekking op oude dakbedekking aangebracht worden?

Is uw huidige dakbedekking in slechte staat? En wilt u nieuwe dakbedekking laten aanbrengen? Het is dan logisch dat u zich afvraagt of u de nieuwe dakbedekking op de oude dakbedekking kunt laten aanbrengen. Dit scheelt namelijk veel werk, doordat de oude dakbedekking niet eerst verwijderd hoeft te worden. En zodra iets tijd scheelt, scheelt het geld. Op de vraag of nieuwe dakbedekking op oude dakbedekking aangebracht kan worden, geeft Dakdekkersbedrijf Zyan u graag antwoord. Lees snel verder en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Ja, het kan!

Om maar direct met de deur in huis te vallen, dakbedekking op dakbedekking kan! Door nieuwe dakbedekking op de oude dakbedekking te laten plaatsen, profiteert u snel en relatief voordelig van een uitstekend beschermend dak boven uw hoofd. Daarbij heeft de oude laag een extra isolerende werking. Dit levert u ook nog eens meer comfort op!

Wanneer is dakbedekking op dakbedekking mogelijk?

Ja, dakbedekking op dakbedekking kan. Maar er zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden om nieuwe dakbedekking op oude dakbedekking te kunnen aanbrengen. Wanneer er al meerdere keren nieuwe dakbedekking op de oude dakbedekking is aangebracht, wordt uw dak te zwaar. Hierdoor kan de dakconstructie inzakken. Het is in dit geval dus niet verstandig om dakbedekking op dakbedekking te plaatsen. Ook wanneer de oude dakbedekking ernstig beschadigd, versleten of verrot is, is het niet aan te raden om dakbedekking op dakbedekking aan te brengen. U kunt de oude dakbedekking dan beter laten verwijderen. Over het algemeen geldt dat als de bestaande dakbedekking nog in goede staat verkeerd, de nieuwe dakbedekking op de oude dakbedekking aangebracht kan worden. De ervaren dakdekkers van Dakdekkersbedrijf Zyan kunnen u hier uiteraard uitstekend over adviseren.

Welke daken zijn hiervoor geschikt?

Indien u een plat dak heeft dat bedekt is met bitumen, EPDM of PVC, is uw dak geschikt voor het aanbrengen van dakbedekking op dakbedekking. De meeste Nederlandse daken hebben bitumen dakbedekking. Bitumen is een sterk materiaal dat zeer geschikt is als dakbedekking van platte daken. Bij Dakdekkersbedrijf Zyan zijn we gespecialiseerd in bitumen. Een renovatie van uw bitumen dakbedekking is bij ons dus in uitstekende handen.

Contact met Dakdekkersbedrijf Zyan

Wilt u dat wij uw nieuwe dakbedekking op uw oude dakbedekking aanbrengen? Bel naar 06 44 71 13 71. U kunt ook een e-mail sturen naar contact@dakdekkersbedrijfzyan.nl of ons een bericht sturen via het contactformulier. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u.