3 methodes om een plat dak te herstellen

Heeft u een plat dak en is deze beschadigd? Dan is het belangrijk dat u snel actie onderneemt. Hoe langer u hiermee wacht, hoe groter de schade wordt. Mogelijk met een daklekkage tot gevolg. Dakdekkersbedrijf Zyan is gespecialiseerd in een plat dak herstellen. Hoe wij een plat dak herstellen, is afhankelijk van de dakbedekking. Benieuwd naar de mogelijkheden? U leest er hieronder meer over. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen om uw platte dak te laten herstellen.

plat dak herstellen

1. EPDM dak herstellen

Als u een plat dak heeft van EPDM, zal deze niet snel scheuren. EPDM is namelijk zeer goed bestand tegen verschillende zuren, zouten en weersomstandigheden. Ontdekt u toch kleine scheurtjes in uw dak? Dan kunt u uw dak eenvoudig zelf herstellen met een EPDM reparatiekit. Vindt u grotere scheuren in uw dak? Dan is het mogelijk nodig om uw platte dak volledig te laten herstellen om een daklekkage te voorkomen. Bij het herstellen van een plat dak van EPDM, verwijderen we eerst de oude dakbedekking om vervolgens een kimfixatie aan te brengen en de folie te plaatsen. Vervolgens werken we alles goed af om waterlekken in de toekomst te voorkomen.

Voordelen van Dakdekkersbedrijf Zyan

  • Advies op maat
  • 24/7 bereikbaar
  • Gecertificeerd door de VCA
  • 15 jaar ervaring
  • Vakkundige dakinspectie

2. Roofing dakbedekking op een plat dak herstellen

De meeste platte daken hebben echter roofing dakbedekking. Dit is een waterdicht kunststof materiaal dat uitermate geschikt is voor platte daken. Wilt u een roofing plat dak laten herstellen? Indien er kleine werkzaamheden nodig zijn, kan gebruik worden gemaakt van een vloeibare coating of een waterdichte dakpasta. Voor grotere werkzaamheden zal het dak volledig vernieuwd moeten worden.

3. Groendak herstellen

Tegenwoordig zien we ook steeds meer groene daken. Omdat een groendak zeer zorgvuldig geplaatst moet worden, kost het vaak meer om dit type dak te laten herstellen of plaatsen dan een andere dakbedekking. Maar ook als u een groen plat dak wilt laten herstellen, kunt u rekenen op de ervaren dakdekkers van Dakdekkersbedrijf Zyan. Een groen plat dak bestaat uit verschillende lagen. Wij herstellen deze lagen, zodat uw dak nog jaren meegaat.

Neem direct contact op

Wilt u dat wij een plat dak komen herstellen? U bereikt ons op 06 44 71 13 71. U kunt ook een e-mail sturen naar contact@dakdekkersbedrijfzyan.nl of ons een bericht sturen via het contactformulier. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u.