Alles wat u moet weten over een lekkage aan de lichtkoepel van uw dak

Heeft u een lekkage in uw lichtkoepel? Als u in uw daklicht koepel een lekkage ontdekt, is het van belang dat u snel handelt. Als u niets doet, kan er vervelende schade aan de koepel én aan uw dak ontstaan. Om dat te voorkomen, kunt u het beste direct Dakdekkersbedrijf Zyan bellen bij een lekkage aan de dakkoepel. Lees hier wat wij voor u kunnen doen, wat de oorzaken van een dakkoepel lekkage kunnen zijn en hoe u een daklicht koepel lekkage herkent.

lekkage lichtkoepel skylight

Dakkoepel lekkage herkennen

Ziet u dat er water naar binnen drupt, dat er water langs de randen van de lichtkoepel staat of dat er rondom de dakkoepel vochtplekken ontstaan? Dan duidt dit op een daklicht koepel lekkage. Direct een dakdekker inschakelen is dan van groot belang. Een dakdekker kan u helpen met het opsporen en repareren van de lekkage. Ga niet zomaar zelf aan de slag, omdat werken op hoogte altijd risico’s met zich meebrengt.

Voordelen van Dakdekkersbedrijf Zyan

  • Advies op maat
  • 24/7 bereikbaar
  • Gecertificeerd door de VCA
  • 15 jaar ervaring
  • Vakkundige dakinspectie

Oorzaken van een lekkende lichtkoepel

Een dakkoepel lekkage kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan een verkeerde installatie van de dakkoepel een lekkage veroorzaken. Wanneer de aansluiting met het dak niet waterdicht is, sijpelt er regenwater naar binnen. Dit zorgt voor een daklicht koepel lekkage. Maar ook ouderdom speelt een rol bij het ontstaan van een dakkoepel lekkage. Sommige dakkoepels gaan wel 40 jaar mee, maar anderen maar 10 jaar. En het weer heeft natuurlijk ook een grote invloed. Wanneer de temperatuur onder nul komt, kan het water onder de lichtkoepel bevriezen. De lichtkoepel kan dan zelf ook kapot vriezen.

Wat kunnen wij doen bij een daklicht koepel lekkage?

Gelukkig kan Dakdekkersbedrijf Zyan een daklicht koepel lekkage voor u oplossen. Afhankelijk van het probleem, bepalen we hoe we het beste te werk kunnen gaan om uw lichtkoepel te herstellen. Zo kunnen we de aansluiting verbeteren, barsten repareren en eventueel zelfs de complete lichtkoepel vervangen om de lekkage te verhelpen. Voor een lekkage in de dakkoepel zelf moet u vaak bij de maker zijn, voor een lekkage rondom de koepel kunt u een dakdekker inschakelen, ook voor een inspectie. U kunt ons ook preventief inschakelen voor het waterdicht laten maken van uw lichtkoepel. De beste manier om een daklicht koepel lekkage te voorkomen, is namelijk door uw lichtkoepel waterdicht te maken.

Contact met Dakdekkersbedrijf Zyan

Wilt u ons inschakelen voor het verhelpen van uw dakkoepel lekkage? Of om uw lichtkoepel waterdicht te maken? U bereikt ons op 06 44 71 13 71. U kunt ook een e-mail sturen naar contact@dakdekkersbedrijfzyan.nl of ons een bericht sturen via het contactformulier. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u.